artikel

Installatiebranche scoort goed op lijst ‘Best Managed Companies’

installatiebranche

Op de lijst van beste geleide bedrijven van 2012 van Deloitte is de installatiebranche goed vertegenwoordigd. De jury was vooral te spreken over het innovatieve karakter van de geselecteerde bedrijven.

Installatiebranche scoort goed op lijst ‘Best Managed Companies’

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Op de lijst van dit jaar staan onder meer de installatiebedrijven Van Dorp Installaties, Kuijpers Installaties, Dubotechniek en Innax Gebouw en Omgeving. Aan leverancierskant zijn Atag Verwarming, Wiltec, Festo, Hemmink, en Spirotech geselecteerd.

Innovatie

De jury concludeerde dat de groep Best Managed Companies 2012 goed scoort op het thema innovatie. Zo ontwikkelde Van Dorp Installaties twee apps, de Van Dorp energiecheck App en de VDi-Portaal App. Kuijpers richt met innovatie vooral op het ontwikkelen, realiseren, financieren en exploiteren van duurzame energievoorzieningenals wko, wkk en zonne-energie.

Winnaars

Tijdens de Awards Ceremony vorige week werden de Best Managed Companies winnaars formeel gehuldigd. Deloitte opende ook alweer de inschrijving voor de editie 2013. Winnaars van deze editie kunnen meedoen met een verkort programma.

Bekijk de lijst met Qualifieds Best Managed Companies 2012.

Reageer op dit artikel