nieuws

Installatiebedrijf neemt voortouw voor E-route in Maas & Waal

installatiebranche

Huisman Elektrotechniek voegt eind dit jaar twee elektrische bedrijfswagens toe aan zijn wagenpark. Het bedrijf plaatste ook al een oplaadpunt. Voor eigen toekomstig gebruik, maar ook voor gebruik door passanten.

Vanaf eind 2011 krijgt Huisman Elektrotechniek in Druten er twee elektrische bedrijfswagens bij. Op de bestelling vooruitlopend heeft het installatiebedrijf al een elektrisch laadpunt geplaatst aan de Koningstraat 101. Dat mag worden gebruikt door iedereen die zich met elektrisch vervoer in de regio begeeft.

E-route

Huisman hoopt andere ondernemers te motiveren om het zelfde te doen en zo samen een ’E-Route’ te vormen; laadpunten door heel Maas & Waal waardoor de actieradius van elektrische autobezitters steeds groter wordt.

Reageer op dit artikel