nieuws

Kabelplint voor renovatie van Attema

installatiebranche

Attema uit Gorinchem levert met zijn K40 een plintsysteem voor de renovatie. In de plint worden uiteenlopende kabels geborgen en verbonden met bijbehorende stopcontacten. In de plint zijn daarvoor twee ‘verdiepingen’ aangebracht. De contactdozen kunnen in elke plint worden gemonteerd. Attema adviseert het systeem voor sterk- en zwakstrom en voor databekabeling. Het afdekprofiel is symmetrisch […]

Attema uit Gorinchem levert met zijn K40 een plintsysteem voor de renovatie. In de plint worden uiteenlopende kabels geborgen en verbonden met bijbehorende stopcontacten. In de plint zijn daarvoor twee ‘verdiepingen’ aangebracht. De contactdozen kunnen in elke plint worden gemonteerd. Attema adviseert het systeem voor sterk- en zwakstrom en voor databekabeling. Het afdekprofiel is symmetrisch zodat K40 ook verticaal kan worden gebruikt.

Reageer op dit artikel