nieuws

Techniektalenten Leertouwer vallen in de prijzen

installatiebranche

De drie techniektalenten van Leertouwer zijn in de prijzen gevallen bij de finales van de VakkanjerWedstrijden. Ze namen afgelopen vrijdag één gouden en twee zilveren medailles mee naar huis.

Techniektalenten Leertouwer vallen in de prijzen

Het gaat om Arjen Westerlaken, Gerben Bor en Ronnie Verhoeks.
René van der Boon, directeur van Leertouwer:”De jongens verdienen een groot compliment. Wat een geweldig resultaat. Zij bewijzen de toekomst te zijn. Niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor ons vak.”

EuroSkills

Arjen Westerlaken (22) mag zich Nederlands Kampioen in de categorie Industriële Automatisering noemen. Hij moest een industriële installatie maken en programmeren. Doel was deze gesimuleerde fabriek zo snel en goed mogelijk te maken. Behalve de medaille ontving Arjen ook een ticket voor EuroSkills. Deze Europese Kampioenschappen zijn later dit jaar in Lille.

Zilver

In de categorie Elektrotechniek Gebouwen behaalde Gerben Bor (22) een zilveren medaille.

Ronnie Verhoeks (19) ging ook met zilver naar huis, maar dan in de  categorie Telematica/infra

Leerbedrijf

Het was voor het eerst dat zoveel werknemers van Leertouwer aan de vakwedstrijden meededen. “We zijn niet voor niets leerbedrijf. Daar geven we hiermee duidelijk invulling aan. De jongens leren erg veel van zo’n traject. Fantastisch als ze met hun prestaties ook nog zulke resultaten boeken!”, aldus René van der Boon.

Lees ook: Kampioenen VakkanjerWedstrijden bekend

Reageer op dit artikel