nieuws

Rexel kiest Leverancier van het Jaar

installatiebranche

De medewerkers van elektrotechnisch distributeur Rexel Nederland wijzen Van der Valk Solar Systems aan als Leverancier van het Jaar 2013. Van der Valk Solar Systems ontwikkelt en produceert montagesystemen voor zonnepanelen.

Rexel kiest Leverancier van het Jaar

Van der Valk is een relatieve nieuwkomer in het assortiment van Rexel. Het bedrijf scoort vooral goed als het gaat om innovatie en strategische keuzes.

Waardevolle erkenning

“We zijn ontzettend trots op deze onderscheiding.” Dit zegt Arno van Deursen, managing director Van der Valk Solar Systems. “Dat juist Rexel ons benoemt tot Leverancier van het Jaar zien wij als een waardevolle erkenning van ons bedrijf en ons product- en serviceniveau.”

Sinds 2006

Rexel kiest al sinds 2006 een Leverancier van het Jaar. De laatste drie jaar waren  Nexans (2010), Hager (2011) en Esylux (2012) de gelukkigen.

Reageer op dit artikel