partner nieuws

KIEN Technodag: IoT, energieopslag, continue stroomvoorziening en led

installatiebranche

KIEN Technodag: IoT, energieopslag, continue stroomvoorziening en led

Na een zeer succesvolle derde editie van de KIEN Technodag, is Stichting KIEN volop bezig met de organisatie van de volgende Technodag die op woensdag 25 november plaats zal vinden bij Locatie78 te Bunnik.

Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat over de technische oplossingen voor een continue stroomvoorziening en de bijbehorende uitdagingen. Ook gaan we met u de discussie aan over de rol van de installateur bij Internet of Things en de technologieën die communicatie tussen apparaten op een lage bandbreedte mogelijk maken. Experts zullen u inzicht geven in de nieuwe technologieën op het gebied van led-verlichting en de mogelijke toepassingen ervan. Ten slotte kunt u ontdekken hoe het gaat met de uitrol van energieopslag voor woningen zoals de Tesla Wall.

U kunt kosteloos aan alle sessies deelnemen. Natuurlijk staat het u ook vrij om zelf een selectie te maken uit de verschillende onderwerpen. Klik hier voor meer informatie over het programma en voor inschrijving.

Reageer op dit artikel