nieuws

Hoe realiseer je een veilige vluchtweg?

beveiliging

Hoe realiseer je een veilige vluchtweg?

Brandveilig.com geeft 6 juni een webinar over vluchtwegen. Spreker  is ir. Ruud van Herpen, fellow fire safety engineering bij de TU Eindhoven en technisch directeur van Nieman Raadgevende Ingenieurs.  Het webinar is gratis.

Ruud van Herpen gaat tijdens het webinar onder andere in op de huidige eisen met betrekking op vluchtwegen. Ook behandelt hij de ontwerpende en uitvoerende bouw van vluchtwegen. Zo komen onder andere vluchtrouteaanduiding, compartimentering, nooddeuren, BMI en RWA aan bod.

Waar en wanneer

Het webinar is woensdag 6 juni om 12:30 uur en duurt 45 minuten, inclusief Q&A. Inschrijven kan via deze pagina.

Lees ook:

Noodverlichting: welke normen zijn er?

Adaptief evacueren: kans voor de installateur

Reageer op dit artikel