partner nieuws

Nieuw concept: Slim & Snel installeren

beveiliging

Heb jij in de praktijk te maken met strenge regelgeving en prijs- en tijdsdruk? Dan biedt het nieuwe concept Slim & Snel installeren van Hemmink veel voordelen. Je wilt immers je installaties zo snel mogelijk realiseren maar wel met aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Hoe pak je dit aan?

Nieuw concept: Slim & Snel installeren

Binnen het concept Slim & Snel installeren bundelt Hemmink nu de merken Adels, JMV, Schnabl en Wiska. Deze merken bieden modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte (stekerbare) installatie met buis of kabel vormen. Denk bijvoorbeeld aan stekerbare kabels, stekerbare verdeelblokken, stekerbare kabeldozen, universele montageplaten, (schietbare) zadels en beugels.

Wat houdt dit concept in?

Installatiegemak en tijdwinst

De producten zijn van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.  Dit betekent veel installatiegemak en een enorme tijdwinst. Met weinig handelingen maak je snel veel meters of breid je een bestaande installatie gemakkelijk uit.

Een voorbeeld: de kabelbundelhouder SH

Een voorbeeld van zo’n tijdbesparend product is de kabelbundelhouder SH van Schnabl. Met het boren van slechts één gat kun je moeiteloos tot 30 kabels tegelijk bevestigen aan het plafond of aan de wand. Achteraf extra kabels toevoegen of verwijderen kan heel eenvoudig door het unieke sluitsysteem. Door de SH te combineren met de Euro-Clip (EC) kun je zowel kabel- als buisbevestiging combineren. Een betaalbaar alternatief voor een dure kabelgoot.

Van renovatie tot nieuwbouw

Het concept Slim & Snel installeren biedt veel voordelen op het gebied van materiaalgebruik, logistiek, beschikbare tijd en kennis en garandeert ook nog eens een verlaging van de faalkosten.

De vele combinatie- en toepassingsmogelijkheden van het concept zijn zowel geschikt voor renovatie- als nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw, woningbouw, zorgsector of industrie.

Wil je weten hoe je jouw installaties sneller, eenvoudiger en makkelijker kunt realiseren? Ga naar www.slimensnelinstalleren.nl of neem contact op met één van de specialisten van Hemmink via info@hemmink.nl of telefoonnummer 038 – 4698 200.

Reageer op dit artikel