nieuws

Slimme thermostaat cadeau bij nieuwe hr-ketel

digitalisering

Verwarmingsfabrikant Nefit biedt vanaf 1 oktober een gratis slimme Nefit Easy thermostaat aan bij bij iedere nieuwe Nefit hr-ketel van het type TrendLine of TopLine. De actie geldt ook als de cv-ketel via de website van Nefit wordt gehuurd.

Slimme thermostaat cadeau bij nieuwe hr-ketel

 

Zo’n 8 procent van alle Nederlandse huishoudens had begin dit jaar een ‘slimme’ thermostaat in huis, aldus Nefit. De fabrikant kwam drie jaar geleden met een in eigen huis ontwikkelde slimme thermostaat. Volgens een onderzoek dat de fabrikant liet uitvoeren, is de Nefit Easy de best verkochte slimme thermostaat die niet via de energieleverancier wordt aangeboden.

Speciale functies

De Nefit Easy thermostaat is los verkrijgbaar en werkt ook met OpenTherm cv-ketels van andere merken, in combinatie met een adapter. De thermostaat heeft een modulerende werking en speciale functies, zoals een douchetimer en service op afstand. Er worden volgens de fabrikant geen gegevens opgeslagen buiten het apparaat zelf.

Actievoorwaarden

Tijdens de actieperiode, van 1 oktober 2016 tot eind maart 2017, ontvangen consumenten Nefit Easy gratis bij aankoop van een Nefit TrendLine of TopLine hr-ketel bij de installateur of online. De actievoorwaarden staan op www.nefit.nl.

Reageer op dit artikel