nieuws

Laatste plaatsen BIM praktijkdag installatie

digitalisering

Met korting naar de BIM praktijkdag installatie? Lezers van Installatie Journaal kunnen voor slechts 95 euro een van de laatste twintig plaatsen bemachtigen.

Laatste plaatsen BIM praktijkdag installatie

Actuele projecten en ervaring uit de dagelijkse praktijk staan centraal in een gevarieerd programma op de BIM praktijkdag installatie op donderdag 7 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Installatiebedrijven, adviesbureaus, opdrachtgevers en toeleveranciers delen hun inzichten in compacte en toegankelijke presentaties.

 

Ervaringsdeskundigen

Aan deze BIM Praktijkdag Installatie zullen onder meer ervaringsdeskundigen spreken van: Van der Sluis Technische Bedrijven, Valstar Simonis, Technische Unie, DWA NXT, Unica, I-commit, Nieman Raadgevende Ingenieurs, ULC Installatietechniek, BIM4ALL, Croonwolter&dros, Hilti, Kuijpers, JUST Architects, Corporeal & BIMpuls!

Bekijk hier het hele programma van de BIM praktijkdag installatie.

 

De laatste plaatsen

Lezers van Installatie Journaal en Gawalo kunnen voor slechts 95 euro een van de laatste twintig plaatsen bemachtigen op donderdag 7 december in de Jaarbeurs in Utrecht. De normale prijs is 225 euro (beide prijzen zijn exclusief 12,50 administratiekosten). Schrijf u hier in als lezer van Installatie Journaal met een korting van maar liefst 55%.

 

Verder lezen:

BIM nog onvoldoende ingevoerd in installatiebranche

“Sta open voor BIM, het is niet eng”

“BIM is hard werken voor een mooi resultaat”

 

 

Reageer op dit artikel