partner nieuws

BIM LIVE Experience in Classic Park Boxtel

digitalisering

BIM LIVE Experience in Classic Park Boxtel

De vakantie is alweer een poosje voorbij; tijd om extra gas bij te geven. Om op volle toeren te kunnen draaien, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM.  

Tijdens de derde BIM LIVE Experience van dit jaar geeft Stabiplan onder andere een live demo van de nieuwste Stabicad functionaliteit. Met Stabicad 11 hebben MEP engineers namelijk alle tools in handen om BIM LIVE te gaan. Daarnaast zijn er verschillende sessies waarin dieper wordt ingegaan op specifieke E- en W-functionaliteit. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen en is er ruimte in het programma om de prachtige auto’s in het automuseum te bekijken.

Subsessie Strukton

Tijdens deze subsessie neemt Strukton u mee in de nieuwbouw van de Operatie Kamers in het Maxima Medisch Centrum. Ze vertellen hoe ze dit hebben aangepakt en focussen hierbij op de realisatie en het vroegtijdig betrekken van de eindgebruikers. Welke rol heeft BIM gespeeld in dit project?
Daarnaast hebben ze voor het gehele Maxima Medisch Centrum het leidingnet doorgerekend met de Stabicad Verwarming- en Koelleidingberekening module. Strukton vertelt hoe deze module bijgedragen heeft aan de optimalisatie van het leidingnet.

E-sessie en sessie met Syntess Software

Naast de sessie met Strukton zijn er nog twee andere sessies. Er is een E-sessie waarin de nieuwste E-functionaliteit besproken wordt en Syntess Software organiseert een sessie over het gebruik van data uit het BIM-model in uw ERP software.
Meer informatie over de sessies en over het programma vindt u hier. Ook kunt u zich hier aanmelden.

Reageer op dit artikel