nieuws

Benoemingen bij Unica

elektrotechniek

Unica vult drie belangrijke functies in. Laura Renirie is aangesteld als directeur van Unica Building Services Eindhoven, Arjen Leenhouts als  directeur van Unica Energy Solutions, en Maurice Peeters als directeur van Unica Building Services Venlo.

Benoemingen bij Unica

Laura Renirie (30) werd 1 januari aangesteld als directeur van Unica Building Services Eindhoven. Renirie werkt sinds 2014 voor Unica. Haar opdracht: de activiteiten van Unica Building Services in de regio de komende jaren verder uitbreiden. Na haar bachelor Industrial Engineering startte Laura Renirie haar carrière als technisch trainee en consultant bij HVL. In 2014 ging zij bij Unica Oosterhout werken. Begin 2018 werd Laura commercieel manager bij deze vestiging.

Maurice Peeters

Maurice Peeters (42) is sinds 1 januari de directeur van Unica Building Services Venlo. Peeters is al vijftien jaar verbonden aan Unica en werkte binnen verschillende bedrijfsonderdelen in diverse functies. In 2009 werd hij bij Unica afdelingshoofd van de projectenafdeling in Venlo. Daarna werkte hij als manager projecten voor de regio Zuid. Met de nieuwe directeur verwacht de vestiging zijn stabiliteit en het groeiperspectief te versterken.

 

Arjen Leenhouts

De nieuwe directeur van Unica Energy Solutions is Arjen Leenhouts (52). Ook hij is per 1 januari 2019 aangesteld. Het energiecluster van Unica bestaat uit Unica Energy Solutions en Hellemans Consultancy. In zijn nieuwe functie gaat Leenhouts de activiteiten van de twee bedrijven verder integreren en uitbouwen. Arjen Leenhouts is een van de oprichters van Hellemans Consultancy en blijft  directeur van dit bedrijf. Hellemans Consultancy werd in 2015 overgenomen door Unica, maar bleef als onafhankelijk bedrijf onder eigen naam opereren. Unica Energy Solutions richt zich op het ontwerp, de realisatie, het beheer en de exploitatie van WKO’s. Ook houdt het cluster zich bezig met energieprestatiecontracten en energie- en duurzaamheidsadvies.

 

Reageer op dit artikel