nieuws

Oosterberg en Spieren voor Spieren organiseren fietstour

elektrotechniek

Groothandel Koninklijke Oosterberg en Spieren voor Spieren bundelen de krachten. Met als doel spierziekten bij kinderen te verslaan. Samen organiseren ze De Ronde van Oosterberg. Dit is een fietstour in mei en juni 2020.

Oosterberg en Spieren voor Spieren organiseren fietstour

Tijdens de ronde van Oosterberg fietsen deelnemers in zeven weken tijd twintig etappes van Oosterberg-vestiging naar Oosterberg-vestiging. Klanten, medewerkers en (sponsor)leveranciers van Oosterberg fietsen mee en laten zich sponsoren. Met als doel zo veel mogelijk geld op te halen om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Radiante Sport

Onder begeleiding van Radiante Sport wordt elke etappe zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd. Gemiddeld ligt de snelheid van de karavaan tussen de 24-26 kilometer per uur. De afstand die per dag wordt afgelegd varieert tussen de 80 en 120 kilometer.

‘Breed draagvlak’

“De eerste reacties uit de markt zijn erg positief. We merken dat er een groot draagvlak is voor dit event”, zegt Erik Spijkerman, marketing directeur van Koninklijke Oosterberg. “We zijn daarom ook erg blij met onze sponsorleveranciers die ons steunen om dit event mogelijk te maken.”

Sponsorleveranciers

Sponsorleveranciers zijn: ABB, Cable Partners, Opple, TKF, Eaton, Schneider Electric, Donné, Pipelife, Comelit, Wago en Philips. Dankzij deze sponsors kon Oosterberg tijdens de Elektro2019 in Nieuwegein een eerste startdonatie van 8.500 euro overhandigen aan programmamanager Bart van Poppelen van Spieren voor Spieren.

Aanmelden Ronde van Oosterberg

Aanmelden voor deelname aan de Ronde van Oosterberg kan vanaf 1 november 2019 via www.rondevanoosterberg.nl.

Reageer op dit artikel