nieuws

Uw Duurzame Installateur introduceert toolbox voor bedrijfseigenaren

elektrotechniek

Uw Duurzame Installateur ontwikkelde een toolbox voor bedrijfseigenaren. De toolbox helpt installateurs onder andere bij het bepalen van de bedrijfsstrategie.

Uw Duurzame Installateur introduceert toolbox voor bedrijfseigenaren

Caspar Norg, directeur Uw Duurzame Installateur: “Wij zien dat eigenaren van installatiebedrijven ontzettend hard werken in hun bedrijf. Maar nu is het tijd om ook te werken áán je bedrijf.”

Waar sta je over drie jaar?

Met behulp van de toolbox van Uw Duurzame Installateur krijgen eigenaren van een installatiebedrijf antwoord op vragen als:

  • ‘Weet jij waar je wilt staan met je bedrijf over drie jaar?’
  • ‘Heb jij voor jezelf goed in beeld wat je allemaal als ondernemer geregeld moet hebben?’

Nadenken over ondernemerszaken

Norg: “We zijn ervan overtuigd dat het goed is om meer inzicht in je bedrijf te krijgen en aan het denken gezet te worden over ondernemerszaken waar je normaal gesproken niet bij stilstaat. Het gaat nu goed, maar ben je wel klaar voor de toekomst en voor een volgende crisis?”

Succesvol en winstgevend

In eerste instantie ontwikkelde Uw Duurzame Installateur de toolbox voor zijn leden. “Maar we willen andere bedrijven ook de kans geven om inzicht te krijgen in hun bedrijf”,  vertelt Norg. “Het is onze missie alle middelgrote installatiebedrijven blijvend succesvol en winstgevend te maken.”

De toolbox is geschikt voor eigenaren van installatiebedrijven met minimaal acht personeelsleden. Het product is aan te vragen op www.ontzorguwbedrijf.nl

De toolbox werd begin september officieel geïntroduceerd tijdens de Techdag van Elektrotransfer en Uw Duurzame Installateur.

Caspar Norg legt de toolbox uit: 

Reageer op dit artikel