partner nieuws

Design is de standaard, onze standaard is design

elektrotechniek

Ieder huis is anders. En elke consument heeft individuele wensen. Hager brengt een breed assortiment berker schakelaarseries op de markt waarbij design de standaard is. Zo is er voor ieders smaak een passende keuze.

Design is de standaard, onze standaard is design

Elke installateur gebruikt standaard schakelmateriaal. Alleen zijn de bekende series qua vormgeving wel erg ‘standaard’. Een standaard serie mag ook best mooi zijn.

Drie standaard schakelaarseries

Hager wil de hedendaagse consument voor schakelmateriaal interesseren met niet één, niet twee, maar met drie standaard schakelaarseries die stuk voor stuk een onderscheidend design hebben. Daarnaast is er nog keuze uit meer dan tien andere berker designseries; van uitgesproken modern tot zeer klassiek en van warm hout tot gepolijst metaal of natuursteen.

Designserie berker

Met de berker designserie S.1, Q.1 en Q.3 heb je drie onderscheidende schakelaarseries die een nieuwe standaard zetten. Een brede rand, een smalle rand, ronde hoeken, scherpe hoeken, wit, zwart, crème. Met deze producten bied je een consument altijd de keuze voor een aantrekkelijke prijs, zonder meteen naar meer individuele of gestileerde ontwerpen te hoeven grijpen.

Ontdek meer op hager.nl/berker

Reageer op dit artikel