partner nieuws

Met ABB steek je er bovenuit

elektrotechniek

De bouwsector is nog steeds groeiende; we moeten met z’n allen meer werk verzetten in minder tijd en kunnen de werkdruk amper aan. Dat terwijl het tegelijkertijd steeds lastiger wordt om extra handen te vinden. Een verandering van het bouwproces is noodzakelijk en stekerbaar installeren biedt uitkomst.

Met ABB steek je er bovenuit

Naast het tekort aan goede vakmensen, neemt de vraag naar flexibiliteit en duurzaamheid in de bouw toe. Gebouwen moeten in een mum van tijd van functie kunnen wisselen en circulariteit is eerder regel dan uitzondering. Niet voor niets kiezen steeds meer installateurs, aannemers, bouwgroepen, casco- en prefab-bouwers voor stekerbaar installeren. En ABB helpt om hier nog meer voordeel uit te halen.

Wie slim is kiest voor stekerbaar

Zeker bij projecten met veel repeterende installatiewerkzaamheden en bij prefab-bouwen is stekerbaar installeren een slimme keuze. Zo zijn aanpassingen snel en eenvoudig door te voeren, en dat zonder hak- en breekwerk achteraf. Bovendien kun je de installatietijd tot wel drie- tot tienmaal verkorten en daalt het aantal fouten met maar liefst 90%.

Partnerships in maatoplossingen

Bij ABB kun je rekenen op een van de breedste en meest complete portfolio’s stekerbare producten in de markt. Want hoewel we stekerbaar installeren misschien niet uitgevonden hebben, hebben we het wel naar een hoger niveau getild. Met de kant-en-klare geprefabriceerde Wieland-componenten en leidingen met stekers bijvoorbeeld. Met de hoge kwaliteit en het typische ABB-installatiegemak. Maar ook met de optie om je project geheel op maat te leveren. Samen met onze klanten, zorgen we zo altijd voor de best mogelijke stekerbare oplossing. Van installatiekast tot inbouwdoos, en alles wat daartussen zit.

Dit artikel is gesponsord door ABB.

Reageer op dit artikel