nieuws

Warmtepompen in woningen: wat zijn de mogelijkheden?

energie

Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) houden 14 december een congres over warmtepompconcepten in woningen.

Warmtepompen in woningen: wat zijn de mogelijkheden?

Voor een succesvolle transitie naar duurzame verwarming en koeling is de grootschalige toepassing van warmtepompen nodig. Dit vergt specifieke kennis en nieuwe ontwerpconcepten.

Kansen en mogelijkheden warmtepomp

Tijdens het Nederlands Congres Warmtepompen 2017 wordt behandeld welk systeem in welke situatie het meest geschikt is. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten daarbij? Hoe kunnen bron, warmtepomp en afgiftesysteem optimaal samenwerken, en wat is het beste recept voor een integrale aanpak?

Projecten met warmtepomp

Spraakmakende voorbeeldprojecten komen aan bod. Zo doen bezoekers kennis op en worden ze geïnspireerd door concepten die nu al in de praktijk worden gebracht.

Warmtepompproject van het Jaar

Een speciaal afsluitend onderdeel van het congres is de uitreiking van de ‘Warmtepompproject van het Jaar’-award. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage kan levert aan de energietransitie.

Programma warmtepompcongres

Meer informatie over het programma, de sprekers, en een inschrijfformulier zijn te vinden op de congreswebsite http://www.nederlandswarmtepompcongres.nl.

Korting op toegangsprijs

Let op! Lezers en bezoekers van de websites van Gawalo, Vakblad Warmtepompen, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, de Architect komen in aanmerking voor een interessante korting op de toegangsprijs!

Lees ook:

All electric: wat is de impact op woonhuisinstallaties?
‘Nieuwbouwwijk zonder aardgas goed mogelijk’
‘Installateurs kunnen met prefab units snel en makkelijk grote markt bedienen’

Reageer op dit artikel