nieuws

Essent neemt pv-bedrijven over

energie

Essent heeft de EnergieWonen Groep overgenomen. Hieronder vallen drie bedrijven. De EnergieWonen Groep levert en installeert door heel Nederland zonnepaneelsystemen.

Essent neemt pv-bedrijven over

EnergieWonen Groep bestaat uit EnergieWonen uit Almere, EnergieWonen InstallatieService (Ewis) uit Ede en Zon7 uit Lelystad. EnergieWonen en ZON7 leveren zonnepaneelsystemen, Ewis installeert deze.

Energie-gerelateerde producten

Essent voegt de EnergieWonen Groep toe aan zijn netwerk van verkoop- en servicebedrijven van energie-gerelateerde producten en diensten. Dit netwerk bestaat al uit de bedrijven Klimaatroute, CVtotaal.nl, Kemkens, Volta Solar en Volta Limburg, Geas Energiewacht, Energiewacht, Energiewacht Groep, Isoprofs en Nederland Isoleert.

Energiediensten

Energiebedrijf Essent wil meer aanvullende energiediensten gaan leveren, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en cv-installaties. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten per 2025 twintig procent minder CO2  te laten uitstoten.

Reageer op dit artikel