nieuws

Bredenoord wint award

energie

Bredenoord ontving een award tijdens de European Rental Awards 2019 in Madrid.  Het  bedrijf kreeg de award voor Large Rental Company of the Year.

Bredenoord wint award

Familiebedrijf Bredenoord ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert  decentrale energiesystemen. De Large Rental Company of the Year Award 2019 werd uitgereikt door een jury van zes vakspecialisten. De onderscheiding is een beloning  voor uitstekende prestaties op verschillende vlakken. Zoals klantenservice en investeringen in de huurvloot.

Energieopslag

De jury roemde de stabiele groei van de Rental business van het bedrijf. “Bredenoord mag niet alleen worden gefeliciteerd met zijn voortdurende groei, maar ook met de manier waarop het voortouw wordt genomen in de ontwikkeling van innovatieve energieopslagoplossingen”, aldus de jury. Toon Bruining, manager van de Rental Divisie van Bredenoord: “De award bekroont de ontwikkeling die Bredenoord doormaakte. Ik ben trots op de prestatie die we als team hebben neergezet.”

Peakshaving

Bredenoord maakte medio mei bekend zijn verhuurvloot uit te breiden met Big Battery Boxen tot 5,5 MWh batterij. Met de grotere vloot kan Bredenoord bedrijven en organisaties onder andere faciliteren bij peakshaving.

European Rental Awards

De European Rental Awards is een jaarlijkse evenement en wordt georganiseerd door de European Rental Association in samenwerking met International Rental News. De awards worden in zeven categorieën uitgereikt.  Alle winnaars en genomineerden van 2019 worden genoemd op de site van oHire.

Reageer op dit artikel