nieuws

Gratis whitepaper over energieopslag

energie

Welke methoden van elektrische energieopslag belasten niet het milieu? Installatie Journaal heeft een gratis whitepaper waarin dat duidelijk wordt.

Gratis whitepaper over energieopslag

De toepassing van natuurlijke energiebronnen als zonne-energie en windenergie neemt toe. Doordat deze energiebronnen niet op aanvraag beschikbaar zijn, ontstaat er meer behoefte aan energieopslag. Welke vorm van energieopslag het veiligste is, het beste functioneert en het meest kosteneffectief is. hangt af van de toepassing.

Installatieonderhoud

Ook is het belangrijk wie het onderhoud doet aan de installatie. Staat de installatie in een woonhuis (of woonwijk) of in een meer industriële omgeving waar vakkundige personen toezicht houden op de installatie?  Lees meer hierover in de gratis whitepaper die Bas Bouman van Eaton schreef voor Installatie Journaal.

Reageer op dit artikel