nieuws

Remco van Doveren en Jan Baaijens zijn de Topcoaches

installatiebranche

Remco van Doveren en Jan Baaijens zijn de Topcoaches

Remco van Doveren en Jan Baaijens zijn de topcoaches Technische Installatiebranche van 2016 zijn. Dit werd dinsdag bekend gemaakt op de landelijke Praktijkbegeleidersbijeenkomst.

Remco van Doveren van Van Doveren Electrotechniek uit Udenhout is Topcoach 2016 voor het mkb. Jan Baaijens van Paree uit s’-Heerenhoek is Topcoach 2016 voor het grootbedrijf.

Otib

De verkiezing tot nationale topcoach is een initiatief van Otib. Met de prijs wil Otib waardering uitspreken voor alle praktijkopleiders die zich inzetten om talent te begeleiden en te ontwikkelen en daarmee de branche met vakmensen te versterken.

De winnaars

Remco van Doveren creëert volgens de jury een uitstekend klimaat in zijn bedrijf om het maximale uit de mensen te halen. Hij stimuleert jongeren en zichzelf om vakbekwaam te worden én te blijven. Jan Baaijens leeft volgens het juryrapport voor zijn leerlingen. Hij inspireert, motiveert en heeft een groot inlevingsvermogen.

400 kandidaten

Begin dit jaar zijn door ruim 1600 leerlingen, werkgevers en collega’s ruim 400 kandidaten genomineerd voor de Topcoach van het jaar. De jury bestond uit Dennis van der Geest (ambassadeur Topstarters), Gerard Kemkers (schaats- en voetbalcoach), Loek Nieuwenhuis (lector beroepspedagogiek), Elly Verburg (oud-directeur Otib), Titia Siertsema (voorzitter Uneto-VNI) en Maris Marissen (brancheoverkoepelende praktijkbegleider van Nederland 2015).

 

 

 

Reageer op dit artikel