nieuws

“Wees niet de meest bescheiden partij in de bouwkolom”

installatiebranche

Caspar Norg van Uw Duurzame installateur bezoekt iedere maand zo’n twintig installatiebedrijven. Hem  valt op dat veel bedrijven goed in het werk zitten, maar nog wel de ‘afbraakprijzen’ van twee jaar geleden hanteren.

“Wees niet de meest bescheiden partij in de bouwkolom”
Foto: TechniekTalent.nu

“Wees niet meer de meest bescheiden partij in de bouwkolom”, aldus Caspar Norg in zijn blog voor Installatie Journaal.  “We hebben te maken met een oververhitte markt, dus reken de marges die je nodig hebt en die je verdient.”

Spek op de botten

Volgens hem liggen de 7 magere jaren achter ons. “Dit zijn echt de jaren dat je weer moet zorgen voor het zogenaamde spek op de botten. Wees je bewust van de schaarste in de markt en van jouw positie als installateur.”

Lees ook:

Groeiend optimisme bij elektrotechnisch installateur
Kansen voor ‘installateur van de toekomst
“Installateurs hebben goud in handen”

Reageer op dit artikel