nieuws

Jaap Dijkgraaf is de nieuwe voorzitter van TVVL

installatiebranche

Jaap Dijkgraaf van DWA is gekozen als nieuwe voorzitter van TVVL. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van TVVL op dinsdag 9 april.

Jaap Dijkgraaf is de nieuwe voorzitter van TVVL
v.l.n.r.: Jaap Dijkgraaf, Henk Willem van Dorp, Joes van Asten en Jim Teunizen.

Jaap Dijkgraaf is de opvolger van Henk Willem van Dorp, die vijf jaar voorzitter was.

Joes van Asten & Jim Teunizen

Ook Joes van Asten legde zijn functie neer. Hij was penningmeester / secretaris van TVVL. Van Asten wordt opgevolgd door Jim Teunizen van Alba Concepts.

Integrale oplossingen

Jaap Dijkgraaf: “Technologie is buitengewoon belangrijk in de transitie naar een duurzame samenleving. TVVL vertegenwoordigt alle relevante disciplines ten aanzien van techniek binnen de gebouwde omgeving. Door krachten te bundelen komen we tot integrale oplossingen.”

Digitalisering van het gebouwontwerp

Dijkgraaf is partner en algemeen directeur van DWA. Hij is opgeleid als werktuigbouwkundige en specialiseerde zich vervolgens in installatietechniek. Momenteel houdt hij zich intensief bezig met gezonde gebouwen en digitalisering van het gebouwontwerp, waarbij moderne simulatietools en machine learning worden ingezet.

Maatschappelijke Adviesraad

Jaap Dijkgraaf is al lang actief bij TVVL. Als laatste was hij lid van de Maatschappelijke Adviesraad (MAR). Verder is hij vanuit TVVL lid van het Platform Duurzame Huisvesting.

Henk Willem van Dorp

Henk Willem van Dorp geeft aan met veel plezier de afgelopen vijf jaar leiding te hebben gegeven. “De energie die ik erin heb moeten stoppen in het begin heeft zich dubbel en dwars uitbetaald. We zijn een mooie vereniging die actief is op het punt van technologische en maatschappelijke veranderingen.”

Reageer op dit artikel