nieuws

Sanjay Bhoendie, Daan van den Berg en Theo van den Elzen topcoaches van het jaar 2019

installatiebranche

Praktijkbegeleiders Sanjay Bhoendie (Lomans),  Daan van den Berg (Daan Installatietechniek) en Theo van den Elzen (InstallatieWerk Zuid-Oost) zijn 6 november uitgeroepen tot Topcoach van het Jaar 2019.

Sanjay Bhoendie, Daan van den Berg en Theo van den Elzen topcoaches van het jaar 2019

De drie Topcoaches mogen zich een jaar lang de beste praktijkbegeleiders in de technische installatiebranche noemen. Ze kregen een bokaal en een geldprijs van 2.500 euro.

Drie categorieën

Elk jaar organiseert Otib de TopCoach-verkiezing. Dit jaar werden 750 praktijkbegeleiders genomineerd.  Uiteindelijk bleven twintig finalisten over,  in de categorieën Grootbedrijf, MKB en Opleidingsbedrijf.

Sanjay Bhoendie

Sanjay Bhoendie van Lomans won in de categorie Grootbedrijf. De jury noemt Bhoendie ‘een erg enthousiaste, positieve en motiverende coach’. Ook waardeert de jury hoe Bhoendie zelf ook nog steeds bijleert.

MKB

In de categorie MKB was Daan van den Berg van Daan Installatietechniek de winnaar. De jury roemt hem om de open en vertrouwde sfeer die hij creëert ‘waarin leerlingen zich gewaardeerd en plezierig voelen’.

Theo van den Elzen

Theo van den Elzen van InstallatieWerk Zuid-Oost won de titel in de categorie Opleidingsbedrijf. De jury stelt dat hij ‘door innoveren, doorleren en evalueren het beste uit zijn leerlingen en uit zichzelf haalt’. Volgens de jury is zijn ‘practice what you preach’ een voorbeeld voor elke aankomende vakman.

De jury

De jury van de TopCoach van het Jaar-verkiezing bestond dit jaar uit:

  • oud-judoka en sportcoach Dennis van der Geest
  • Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra
  • landelijk FNV-bestuurder en Otib-bestuurslid Zwanny Naber
  • SBB-directeur uitvoering Gerrit Veneboer
  • Yukio Motohashi van brasserie Dudok in Rotterdam (de beste praktijkopleider van Nederland in 2018)

 

Reageer op dit artikel