partner nieuws

Relatie-event KIEN

installatiebranche

Stichting KIEN stimuleert innovatie in elektrotechniek. We doen dat niet alleen. Samen met overheden, bedrijven, instellingen, netwerkorganisaties en gebruikers onderzoeken we innovatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s. We zorgen er vervolgens voor dat die oplossingen hun weg vinden naar de e-installateurs.

Wij brengen partijen bij elkaar die relevante innovatieve concepten markt klaar kunnen maken. Die samen werken aan een gemeenschappelijk doel  en aan concrete projecten. Op 5 juni aanstaande kijken we graag samen met u naar de toekomst. Welke duurzaamheidstechnieken vinden we over tien, twintig jaar in huis, op kantoor, in gemeentes en in de zorg? En wat is uw en onze rol tijdens deze innovatiereis? Waar stapt u in, in welk traject helpt u de ontwikkelingen verder?

Reserveer alvast donderdag 5 juni 2014 in uw agenda voor een informeel en verrassend relatie-event.

U bent vanaf 14.00 uur welkom in De Fabrique in Utrecht. U ontvangt binnenkort uw persoonlijke uitnodiging.

Wilt u nu al uw plaats reserveren? Dat kan, meld u hier aan.

 

Graag tot ziens op 5 juni aanstaande,

Adrie van Duijne

Directeur Stichting KIEN

Reageer op dit artikel