partner nieuws

Innovate to succes; bezoek aan een van de grootste LED fabrieken in Europa

installatiebranche

Verkrijg concrete handvatten voor groei van o.a. Nyenrode Business Universiteit, ING & Do United en bezoek, in een exclusief gezelschap van directieleden, een van de grootste LED fabrieken in Europa.

Graag nodigt Stichting KIEN u uit voor het Innovate to Success event in Springe (Duitsland) op 21 & 22 mei aanstaande.

Om de kennis bij de installateurs op peil te houden organiseert KIEN, in samenwerking met diverse fabrikanten, regelmatig bedrijfsbezoeken. Tijdens deze bezoeken wordt gezamenlijk gediscussieerd over technologische ontwikkelingen en over de rol die de installateur daarbij kan spelen.

Op dit tweedaags event wordt het succesvol benutten van marktkansen en innovatie uitgebreid besproken. Professor Henry Robben van Nyenrode geeft inzichten in de meest succesvolle aanpak, Martin Pleging van Do United geeft handvatten aan de transformatie van innovatie naar project en Pierre van Lamsweerde, CEO Nordeon Group, bespreekt concrete mogelijkheden om groei te behalen binnen bestaande en nieuwe installatiemarkten. Dit tegen de achtergrond van de markt, uiteengezet door Jan van der Doelen – ING sectormanager – en mogelijkheden van financiering voor LED verlichting.

De installateur dient met innovatieve ideeën te komen om nieuwe groeikansen te benutten. Tijdens Innovate to Success geven de sprekers concrete invulling aan deze ideeën en voorzien in concrete aanknopingspunten om kansen te benutten.

De kosten voor het event bedragen € 279 exclusief btw.

Nadere informatie ontvangt u na registratie.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op Innovate to Success,

Adrie van Duijne,

Directeur Stichting KIEN

Programma

Woensdag 21 mei 2014

15.30-19.30: Reis naar de fabriek.

Tijdens de busreis spreekt Jan van der Doelen, sector manager ING, over duurzaam vastgoed en vooruitzichten op de markt. Pierre van Lamsweerde van CEO Nordeon Group spreekt over het creëren van kansen in een verzadigde markt.

19.30-20.00u: Aankomst en diner in Hotel Kastanjehof

 

Donderdag 22 mei 2014

07.30-20.00u: Ontbijt

08.30- 09.15: Herkennen van LED kwaliteit

Een rondleiding langs de productiefaciliteiten van Nordeon

09.35-10.30u: Innovation to Market – Nyenrode

Henry Robben (1960) is Professor in marketing bij Nyenrode. Om in deze tijd met vele veranderingen en dynamiek positief te blijven presteren, is het voor bedrijven noodzakelijk na te denken over hun onderscheidend vermogen in de ogen van de klant. Om een dergelijk onderscheidend vermogen te behouden of te creëren, moet een organisatie innoveren. Innoveren houdt meer in dan alleen maar het op de markt brengen van nieuwe producten of diensten. Innovatie moeten we zien in het licht van veranderingen binnen een organisatie en het ecosysteem waarin zij werkt.

10.30-11.45u: Van innovatie naar project

Business transformation; Hoe pak je dit succesvol aan?

11:45-13.15u: Lunch

13.15-14.15u: Groeien in bestaande en nieuwe installatiemarkten

Groei bereiken door gebruik van gefinancierde verlichting

14.30- 18.30u terugreis

Reageer op dit artikel