partner nieuws

Hercertificering CO2 Prestatieladder niveau 5

installatiebranche

Hercertificering CO2 Prestatieladder niveau 5

Na de verzelfstandiging van Joulz hebben we o.a. het certificaat CO2 Prestatieladder meegenomen. Dit certificaat was echter tot 23 november 2015 geldig. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de hercertificering. In september en oktober zijn we geaudit door KIWA. Gisteren hebben we het goede nieuws ontvangen dat ons certificaat weer met 3 jaar […]

Na de verzelfstandiging van Joulz hebben we o.a. het certificaat CO2 Prestatieladder meegenomen. Dit certificaat was echter tot 23 november 2015 geldig. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de hercertificering. In september en oktober zijn we geaudit door KIWA.
Gisteren hebben we het goede nieuws ontvangen dat ons certificaat weer met 3 jaar is verlengd!

Reageer op dit artikel