partner nieuws

KIEN Technodag: ‘Gelijkstroom in de praktijk’, ‘Van kennis naar kassa’ en meer

installatiebranche

KIEN Technodag: ‘Gelijkstroom in de praktijk’, ‘Van kennis naar kassa’ en meer

De eerstvolgende KIEN Technodag vindt plaats op dinsdag 16 februari in Bunnik. Tijdens deze interactieve bijeenkomst kunt u deelnemen aan verschillende lezingen en workshops en heeft u de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere professionals.

Eerder gingen we op een KIEN Technodag al in op de voor- en nadelen van het gebruik van gelijkstroom. In welke sectoren kunnen kansen gecreëerd worden met gelijkstroom? Op 16 februari geven experts hun visie op het onderwerp en gaan we met u de discussie aan in de aanloop naar een inspiratietafel. Daarnaast gaan we in op een van de doelstellingen van KIEN, namelijk om de kennis die op de universiteit aanwezig is te delen met de installatiesector. Maar hoe kan die kennis omgezet worden in praktische kansen voor het MKB? Wij laten u zien welke mogelijkheden er zijn en horen graag van u waar uw behoefte ligt. Ten slotte zullen er ook onderwerpen rondom de thema’s Langer Zelfstandig Thuis Wonen en Led op het programma staan. Welke onderwerpen dit zijn wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht op de website van Stichting KIEN.

Reageer op dit artikel