partner nieuws

Turnaround Merseyweg 2015

installatiebranche

Turnaround Merseyweg 2015

In november en december verrichte Joulz groot onderhoud volgens de TenneT onderhoudsrichtlijnen aan hoogspanningsstation Merseyweg 150 kV. Dit station ligt op de petrochemische plant van Huntsman–Air Liquide in het Botlekgebied. Er werd 24/5 gewerkt in tweeploegendiensten.

Veiligheid voorop
Veiligheid, in elk project een belangrijk aandachtspunt voor ons, was bij Turnaround Merseyweg nog een groter issue. Er is dan ook voor en tijdens het werk veel aandacht aan besteed. En met succes want het project is zonder incidenten verlopen.

Bij dit project was ook op planning werken een must. Immers, de omringende industrie is voor hun stroomvoorziening grotendeels afhankelijk van dit hoogspanningsstation. Dankzij een strakke samenwerking is het steeds gelukt om binnen de planning te blijven. Zowel de opdrachtgever TenneT als de omliggende bedrijven waren bijzonder tevreden over onze aanpak, werkwijze én het eindresultaat.

 

Reageer op dit artikel