partner nieuws

Joulz Update april is uit

installatiebranche

Joulz Update april is uit

Joulz is bezig met mooie innovaties en projecten. In de Joulz Update, ons relatiemagazine, komen deze onderwerpen terug.

Zo loopt er een programma op het gebied van Cyber Security. En is Joulz bezig met het behalen van een erkenning voor cybersecurity binnen ons stationsautomatiseringsdomein. Dit is van groot belang voor ons en onze klanten. Daarnaast gaan de werkzaamheden binnen de beheer- en onderhoudsploegen en de D&C-projecten gewoon door. Zo is Joulz gestart met de bouwwerkzaamheden van ons project Breukelen – Kortrijk, een unieke alliantie binnen de energiewereld. In het havengebied is Joulz bezig met de aansluiting met BP en Exxon, en met een paar grote tracés als Europoort Theemsweg Botlek. Maar ook de werkzaamheden aan de Robert Fruinstraat in Rotterdam en het zorgdragen voor de energievoorziening van de Uithoflijn in Utrecht zijn prachtige werkzaamheden. We zijn er trots op dat we zulke mooie projecten voor onze klanten mogen uitvoeren! Lees meer over deze projecten en innovaties in de Joulz Update.

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten en mooie innovaties? Vul dat het contactformulier in op onze website.

Reageer op dit artikel