partner nieuws

KIEN Innovatiecongres over de rol van de e-installateur in de informatiesamenleving

installatiebranche

KIEN Innovatiecongres over de rol van de e-installateur in de informatiesamenleving

Thema’s als 0-energie en langer zelfstandig thuis wonen zijn niet statisch, maar volop in ontwikkeling. E-installateurs staan in de frontlinie en voelen hierbij de groeiende invloed van informatietechnologie. U krijgt steeds vaker met de uitdaging te maken om abstracte, zakelijke wensen van uw klant te vertalen naar technische implicaties, gebruikmakend van IT. Uw rol verandert. Ziet u de kansen van digitale oplossingen, waardoor u proactief kunt adviseren? Het toenemende tempo van verandering vraagt e-installateurs oplossingen te bedenken die niet alleen vandaag actueel en relevant zijn, maar ook morgen.

Het KIEN Innovatiecongres 2016 laat u kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van (informatie)technologie en zoomt in op de implicaties voor de e-installateur. Tijdens het persoonlijke event dragen specialisten, in keynotes en tijdens interactieve break-out sessies, nieuwe inzichten aan die u direct in de praktijk kunt toepassen. Zo weet het energieke multitalent Martijn Aslander als geen ander een publiek te inspireren en activeren. Op verzoek is in het programma meer ruimte ingebouwd om met collega’s en experts te netwerken en te spreken over het toepassen van nieuwe technologieën.

Blijf niet achter en reserveer donderdag 9 juni 2016 in uw agenda voor het grote KIEN Innovatiecongres. U bent vanaf 10.00 uur welkom in DeFabrique in Utrecht.

Wilt u nu al uw plaats reserveren? Dat kan, meld u hier aan.

Reageer op dit artikel