partner nieuws

KIEN Technodag tijdens Vakbeurs Energie

installatiebranche

KIEN Technodag tijdens Vakbeurs Energie

Woensdag 5 oktober vindt de KIEN Technodag plaats op een bijzondere locatie, namelijk bij de Vakbeurs Energie in Den Bosch. Tijdens deze interactieve bijeenkomst, gericht op e-installateurs en system integrators, kunt u deelnemen aan verschillende lezingen en workshops en heeft u de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere professionals.

Op 5 oktober gaan experts in op de voordelen die LiFi netwerken, op basis van ledverlichting, kunnen bieden ten opzichte van een WiFi netwerk en wat de stand van zaken is van deze technologie.

Ook gaan we in op de minder technische kant van de installatiesector. Welke impact hebben technologische ontwikkelingen en wat betekent dit voor uw organisatie?

Ten slotte praten we u bij over verschillende ontwikkelingen in PV, waaronder flexibele zonnepanelen en de combinatie tussen opwekking met PV en opslag van elektrische energie.

Programma

13:00     Ontvangst

13:30     Presentatie ‘LiFi: de toekomst voor de installatiebranche?’

15:00     Koffiepauze

15:30     Presentatie ‘Technologie: ons 6e zintuig’

16:15     Koffiepauze

16:45     Presentatie ‘Ontwikkelingen in PV’

18:15     Borrel met snacks

klik hier voor meer informatie over het programma.

Inschrijven
U kunt kosteloos aan alle sessies deelnemen. Inschrijven kan via de registratiepagina van de Vakbeurs Energie. Indien u al geregistreerd bent voor de beurs, kunt u via de link in de mail met uw toegangsbewijs uw registratie wijzigen en u alsnog aanmelden voor de KIEN Technodag.

Paviljoen op Vakbeurs Energie
Voordat de Technodag begint, kunt u een bezoek brengen aan de Vakbeurs Energie. Komt u dan ook even langs bij het paviljoen dat KIEN samen met UNETO-VNI en TVVL heeft in hal 4?

Reageer op dit artikel