partner nieuws

Joulz lanceert Veiligheidsapp

installatiebranche

Joulz lanceert Veiligheidsapp

Joulz lanceert de Joulz Veiligheidsapp. Hiermee is alle relevante actuele veiligheidsinformatie op elk gewenst moment beschikbaar voor onze eigen medewerkers en de medewerkers van onze aannemers. De app is te downloaden onder de naam “Joulz Veiligheids App”:

Actualiteit en beschikbaarheid voorop
Veiligheid staat bij Joulz hoog in het vaandel. Gezien de grote aandacht voor veiligheid is het niet meer dan logisch dat Joulz ook in veiligheidsinformatie voorop loopt. Weinig organisaties binnen onze branche beschikken over zo’n uitgebreide veiligheidsapp. Nieuwe of gewijzigde informatie is real time voor alle gebruikers beschikbaar. De inhoud van de app is hiermee altijd up-to-date.

Over de inhoud
De app is intern ontwikkeld, waarbij onze eigen mensen hebben aangegeven welke onderwerpen zij graag in de app wilden terugzien.

De inhoud beslaat een breed scala aan veiligheidsonderwerpen, onder andere van de 10 gouden regels voor het werken met gas, laagspanning en midden- en hoogspanning tot werken met asbest en vervuilde grond en van gevaarlijke stoffen tot de Veiligheidsladder en omgevingsveiligheid. Download de app zelf en neem een kijkje. Een bijzonder onderdeel van de app is de Vraag van de Dag. Hiermee kan elke gebruiker elke dag gemakkelijk zijn of haar veiligheidskennis testen.

Vraag van de dag test veiligheidskennis op een laagdrempelige manier
Een bijzonder onderdeel van de app is de Vraag van de Dag. Hiermee kan elke gebruiker elke dag heel gemakkelijk zijn of haar veiligheidskennis testen.

Reageer op dit artikel