partner nieuws

Solliciteren per video: een nieuwe benadering van de arbeidsmarkt

installatiebranche

Solliciteren per video: een nieuwe benadering van de arbeidsmarkt

Joulz groeit. Daar zijn we blij mee. Dat betekent ook dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s voor diverse functies. We hebben gemerkt dat wij de markt anders moeten benaderen willen we het schaarse technische talent op de arbeidsmarkt aanspreken. Zo zijn mensen steeds meer visueel ingesteld. Daarom lopen er twee pilots waarin wij als werkgever op een verrassende nieuwe manier in  contact komen met potentiële kandidate. Video is daarbij de sleutel.

Werk in beeld via een filmpje
Als eerste laten we bij de vacatures voor monteur en engineer in een kort filmpje zien wat we doen. Geen droge opsomming van wat je moet kunnen maar het werk in actie! Als deze pilot slaagt, gaan we ook voor andere functies filmpjes toevoegen aan de vacatures.

Bekijk hier de filmpjes

Monteur

Engineer

Presenteer jezelf per video
Daarnaast loopt er een pilot met videosolliciteren. Gegadigden voor de functies van Hoofd Engineering  en Teamleider stations primair en Teamleider montage kunnen direct per video in contact komen met onze recruiters. Zij stellen zich eerst voor, uiteraard per video. In een videopitch van één minuut kunnen kandidaten zich vervolgens presenteren. Kijk hier voor deze vacatures.

Reageer op dit artikel