nieuws

Sylvania vestigt zich in Boedapest

verlichting

Lichtleverancier Sylvania opende in Boedapest een nieuw internationaal hoofdkantoor.

Sylvania vestigt zich in Boedapest

De producten van Sylvania blijven gemaakt worden in de diverse fabrieken in Europa en Shanghai.

Boedapest

Het nieuwe kantoor werd op 13 september 2017 geopend door Mr. Zhuang ShenAn, voorzitter van Feilo Sylvania en general manager van Shanghai Feilo Acoustics Limited, en Christian Schraft, global CEO van Feilo Sylvania. Zhuang ShenAn benadrukt dat Boedapest een geweldige stad is om zaken te doen.

Slimme verlichting

Sylviania ontwikkelt zich van een verlichtingsproducent naar een leverancier van complete oplossingen. Paul Harwood, marketing director bij Feilo Sylvania. “Daarom is het logisch de strategie meer af te stemmen met het Sylvania van de toekomst. We introduceren nu bijvoorbeeld het SylSmart-platform voor slimme verlichting en de Logic-financieringsoplossingen. Zo bereiden we ons bedrijf voor op toekomstige groei.”

Lees ook:

De toekomst is smart
Opmars ledverlichting is onstuitbaar
 Prijs ledverlichting blijft dalen
De gezondheidsrisico’s van blauw licht in ledverlichting
Smart homes steeds meer ingeburgerd

Reageer op dit artikel