nieuws

Trilux Benelux opent nieuw pand in Amersfoort

verlichting

Trilux Benelux heeft een nieuw kantoor. Het pand werd 24 januari officieel geopend.  

Trilux Benelux opent nieuw pand in Amersfoort
Willem Dammers en Mark Henrik Körner, knipten met een enorme schaar een lint door. Foto: Timo Reisiger

Willem Dammers, CEO van Trilux Benelux en Mark Henrik Körner, CSO van de Trilux Group knipten voor de officiële openingshandeling met een enorme schaar een lint door. De bezoekers kregen daarna de gelegenheid het nieuwe pand te ontdekken. Het nieuwe kantoor is voorzien van de nieuwste intelligente verlichtingsoplossingen van Trilux op basis van Human Centric Lighting.

Smart office

Het nieuwe pand is voorzien van intelligente armaturen en sensoren. “Quadrant4 ontwierp dit smart office concept”, vertelt Willem Dammers. “Dankzij de cloud based digitale services van LiveLink is het concept volledig intelligent gemaakt.”

Data verzamelen

Alle verzamelde data wordt gepresenteerd in een building dashboard van Docc Control. Het gaat om informatie over onder andere:

Reageer op dit artikel