partner nieuws

LEDVANCE: LED armaturen voor professionals

verlichting

LEDVANCE: LED armaturen voor professionals

LEDVANCE biedt de installateur 8 gemakkelijk te installeren productseries met een attractieve prijs- prestatieverhouding, te verkrijgen via de elektrotechnische groothandel.

Na in juli 2016 een juridisch onafhankelijke dochteronderneming van OSRAM te zijn geworden, heeft LEDVANCE nu een assortiment LED armaturen voor professioneel gebruik die zijn afgestemd op de meest gangbare toepassingen. De energie-efficiënte armaturen van het merk LEDVANCE zijn exclusief te verkrijgen bij de elektrotechnische groothandel. Tot de productkenmerken behoren een uitstekende prijs-prestatieverhouding, installatiegemak, compact design en duurzaamheid.

8 productseries
Het nieuwe assortiment LED armaturen voor professionele toepassingen omvat 8 productseries:
Downlight, Spot, Damp Proof, Linear, High Bay, Panel, Surface Circular en Floodlight.
De in totaal 60 producten zijn bedoeld als directe vervanging voor armaturen met compact fluorescentielampen of halogeenlampen en worden gekenmerkt door een lichtrendement tot 120 lumen/watt, verschillende kleurtemperaturen, een nominale levensduur van max. 50.000 uur en een zeer attractieve prijs-prestatieverhouding. LEDVANCE heeft vertrouwen in de productkwaliteit en biedt tot vijf jaar productgarantie.

Downlight
De armaturen van de serie Downlight kunnen bijvoorbeeld ingezet worden ter vervanging van traditionele armaturen met compact fluorescentielampen (2 x 18 watt, 2 x 26 watt).
Ze maken een energiebesparing mogelijk van maximaal 60 procent. De externe driver vergroot de
montagemogelijkheden enorm. Dankzij de standaardafmetingen past de armatuur in aanwezige plafondopeningen van dezelfde modulemaat. De armaturen van de serie Spot, die ook een externe driver hebben, zijn een direct alternatief voor traditionele halogeenspots (35 watt, 50 watt, 75 watt) en realiseren een energiekostenbesparing die kan oplopen tot maar liefst 90 percent.

Damp Proof
Met beschermingsgraad IP65 en schokbestendigheid IK08 zijn de nieuwe waterdichte armaturen van de serie Damp Proof ideaal geschikt voor industriële omgevingen, opslagruimten, werkplaatsen en parkeerterreinen. De elektrische aansluiting kan zonder gereedschap en zonder het risico van elektrostatische schade aan de LED modules worden uitgevoerd. Ook doorlussen is mogelijk.
De brede lichtuitstralingshoek zorgt voor een uniforme lichtverdeling. In het gunstigste geval zullen de nieuwe armaturen de energiekosten halveren.

Ledvance Panel
De serie LEDVANCE Panel vervangt traditionele armaturen met fluorescentielampen van 4 x 18 watt of 4 x 14 watt. Deze Panel armaturen hebben een zeer vlakke behuizing (slechts 10,5 mm) en verspreiden een homogeen licht. De modellen met UGR (verblindingsgraad) < 19 zijn ook geschikt voor beeldschermwerkplekken. LEDVANCE biedt vijf jaar garantie op producten van de series Panel.

Reageer op dit artikel