partner nieuws

Edition 1906: LED lampen met een vintagelook nu ook dimbaar

verlichting

Edition 1906: LED lampen met een vintagelook nu ook dimbaar

LEDVANCE, voorheen de lampen divisie van Osram, biedt met Edition 1906 een nieuwe serie lampen en armaturen aan met een vintage uitstraling, gemaakt van hoogwaardige materialen. De Edition 1906 bestaat uit 4 modellen die zowel met een goudkleurige coating in led als in een heldere halogeenversie verkrijgbaar is. Onlangs is de dimbare ledvariant aan de Edition 1906 serie toegevoegd.

PendeLum
De pendelarmatuur PenduLum heeft een puristisch design en een zeer geraffineerde uitstraling dankzij het materiaalgebruik van mat aluminium en textielkabel. Edition 1906 lampen en armaturen zorgen voor een visuele blikvanger in elke ruimte, vooral als er meerdere lampen uit deze serie worden gecombineerd. Vernoemd naar het jaar waarin het Osram handelsmerk werd geregistreerd, is Edition 1906 van LEDVANCE gebaseerd op het uiterlijk en stijl van het begin van de 20e eeuw.

Vormen
De heldere dimbare halogeenlampen worden aangeboden in de vormen Oval, Tubular en Globe. De vorm Edison is, samen met de Globe, verkrijgbaar in een goudkleurig gecoate ledversie die ook als dimbare variant verkrijgbaar is. De lampen geven zacht licht met lage wattages (vervangers van de 25, 35 en 54 watt) en zijn door de ongewone vormen ware blikvangers in restaurants, cafés  of lounges van hotels.

PenduLum PRO
De LEDVANCE Vintage 1906 PenduLum PRO is door zijn eenvoud de perfecte aanvulling op de lampen uit deze serie en is, door de eenvoud in design, een eerbetoon aan het industriële ontwerp van de tijd rond 1900.
De pendelarmatuur bestaat uit een hoge kwaliteit aluminium met een matte afwerking in goud of zwart en een zwarte textielkabel van 3 meter. Uitgerust met een trekkoord kan deze flexibel worden geplaatst in de ruimte. Een ander voordeel is dat het de armatuur zowel afzonderlijk als gecombineerd met andere OSRAM ledlampen uit de serie gebruikt kan worden. Daarmee is de Edition 1906 serie zeer geschikt om naar persoonlijk licht- en designbehoefte aan te passen.

Voor meer informatie over de producten in de Edition1906 serie, zie: www.benelux.ledvance.com.

Reageer op dit artikel