Whitepapers

Ledverlichting

verlichting

In deze gratis whitepaper staat beperking van het energiegebruik van ledverlichting centraal. Waar moet rekening mee worden gehouden, wat zijn de mogelijkheden? Dat leest u in deze uitgebreide whitepaper van Installatie Journaal.

Ledverlichting

Er zijn veel mogelijkheden om het energiegebruik van verlichting verder te beperken. Toepassing van elektronische voorschakelapparatuur bij gasontladingslampen en verhoging van de lampefficiëntie maakten een behoorlijke reductie van het energiegebruik mogelijk ten opzichte van de conventionele, draadgewonden uitvoeringen. Inmiddels hebben veel typen leds een hoge energie-efficiëntie. Ze maken een verdere beperking van het energiegebruik mogelijk.
Vul hier uw gegevens in en u ontvangt direct de gratis whitepaper.

Reageer op dit artikel