Elektrotechnische oplossingen voor een duurzame toekomst

Elektrotechnische oplossingen voor een duurzame toekomst

Ontdek de inspirerende samenwerking tussen Iskra, een wereldwijd erkende leverancier van intelligente industriële oplossingen, en SuperFlink, een toonaangevende groothandel in elektrotechnische producten en oplossingen in Nederland. Met een traditie van meer dan 77 jaar op dit gebied combineert Iskra professionele kennis en knowhow om klanten op meer dan 100 wereldmarkten van dienst te zijn. Om de veiligheid van elektrische installaties te garanderen, heeft Iskra, in samenwerking met partner SuperFlink, met succes meer dan 100.000 huishoudens in Nederland voorzien van onze laagspanningsschakelinrichtingen.

Iskra, een Sloveens bedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 77 jaar, is een baken van uitmuntendheid op het gebied van elektrotechnische producten. Iskra staat bekend om haar innovatieve oplossingen en wereldwijde erkenning en bedient klanten in meer dan 100 markten wereldwijd. Geïnspireerd door onze traditie, worden wij gevoed door professionele expertise en gedreven door een diepgewortelde toewijding aan knowhow. Met 1650 toegewijde werknemers en 8 productiefaciliteiten willen wij industrieën vormgeven en vooruitgang stimuleren.

In de filosofie van Iskra staat het handhaven van hoge kwaliteitsnormen centraal. Wij beschikken over de nodige certificeringen om onze toewijding aan uitmuntendheid aan te tonen en de verwachtingen van onze klanten consequent te overtreffen. Ons doel is om onze gewaardeerde klanten uitzonderlijke ervaringen te bieden door producten, oplossingen en diensten te leveren die op tijd en van topkwaliteit zijn.

Om onze toewijding aan kwaliteit aan te tonen, hebben we onze eigen erkende laboratoria volgens norm EN ISO / IEC 17025, die zijn uitgerust met een uitgebreide reeks kalibratie- en testmogelijkheden.

Deze accreditatie benadrukt ons rigoureuze test- en validatieproces, dat garandeert dat onze producten aan de hoogste industrienormen voldoen. Via ons geaccrediteerde laboratorium leveren wij producten met onwrikbare precisie, betrouwbaarheid en prestaties. Bovendien zijn we in het bezit van REACH- en RoHS-duurzaamheidscertificaten, die aantonen dat we ons inzetten voor milieuverantwoordelijkheid en naleving van de regelgeving.

Ons streven naar uitmuntendheid gaat verder dan onze relaties met klanten. Wij geloven sterk in het stimuleren en betrekken van onze werknemers op alle niveaus, om zo een cultuur van voortdurende verbetering en groei te bevorderen. Door ons personeel uit te rusten met de nodige vaardigheden en motivatie, zorgen wij ervoor dat zij waarde bijdragen aan zowel de klanten als het bedrijf als geheel.

Strategie voor duurzaamheid en energie-efficiëntie

Het creëren van een milieuvriendelijk bedrijf is een proces dat voortdurende verbetering, investeringen en innovaties vereist. Daarom richten wij ons op langetermijnstrategieën om een positieve invloed op het milieu te hebben. Iskra heeft zijn duurzame inspanningen afgestemd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen 2030 van de Verenigde Naties als meerjarenstrategie om het bewustzijn en de actie van het bedrijfsleven te stimuleren. Duurzaamheid als integraal onderdeel is het hart van ons bedrijf en de motor die het aandrijft.

We hebben onszelf het ambitieuze doel gesteld om onze jaarlijkse CO2-uitstoot met meer dan 845 ton CO2 per jaar te verminderen. We hebben verschillende acties ondernomen om dit doel te bereiken, zoals investeren in hernieuwbare energiebronnen, nieuwe elektrische auto’s toevoegen aan ons wagenpark, onze productieprocessen moderniseren, enz.

Met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen voor zonne-energie, windenergie, energieopslagsystemen en het opladen van elektrische auto’s zetten wij ons in om duurzame efficiëntie te brengen in toepassingen voor hernieuwbare energie door eindklanten verschillende voordelen te bieden, zoals: energiebesparing en verlaging van energiekosten, verhoging van de energie-efficiëntie door stroomverliezen te voorkomen, optimalisatie van het gebruik van activa door de juiste zakelijke beslissingen te nemen, enz.

SuperFlink, een vertrouwde groothandel in elektrotechnische oplossingen gevestigd in Nederland, speelt een centrale rol in Iskra's reis naar het vormgeven van een duurzame toekomst. SuperFlink is gespecialiseerd in het leveren van distributiepanelen en componenten die daarin gebruikt worden, en biedt een uitgebreid assortiment producten om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Wat SuperFlink onderscheidt is zijn toewijding aan adviesdiensten, waardoor klanten met vertrouwen aan duurzame ontwikkelingsprojecten kunnen beginnen. Of het nu gaat om zonnepanelen, elektrische voertuigen of andere elektrische installaties, SuperFlink biedt deskundig advies en betrouwbare levering om klanten te ondersteunen op hun weg naar een groenere toekomst.

Enkele van Iskra's productendie we op de Nederlandse markt aanbieden en die u kunt vinden op SuperFlink zijn: Motorbeveiligingsschakelaars, Magneetschakelaars, Overspanningsbeveiliging, Bistabiele schakelaars, Installatieschakelaars, Aardlekschakelaars, Leidingbeveiligingsschakelaars, Tijd- en bewakingsrelais, Slimme energiemeters en nog veel meer.

Dit artikel is gesponsord door Iskra.

ACM komt met maatregelen voor flexibel netgebruik

ACM komt met maatregelen voor flexibel netgebruik

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) presenteert een maatregelenpakket voor flexibel gebruik van het elektriciteitsnet.

(Foto: TenneT)

Netcongestie voorkomen

Netcongestie houdt veel partijen bezig. Hoe is dit probleem te verminderen of zelfs te voorkomen? We zetten onze belangrijkste artikelen over dit...

De NIS2-richtlijn: welke organisaties gaan eronder vallen?

De NIS2-richtlijn: welke organisaties gaan eronder vallen?

Begin vorig jaar is in de EU de nieuwe 'NIS2'-richtlijn aangenomen. De richtlijn moet onze cyberweerbaarheid verhogen. Op dit moment (medio 2024)...

Vrouwen kiezen vaker voor techniek

Vrouwen kiezen vaker voor techniek

De technieksector wordt ook voor vrouwen steeds aantrekkelijker. Daarom bieden technische bedrijven op Girls' Day (11 april) meisjes van 10 tot 15...

'Slimme systemen zijn absoluut de toekomst'

'Slimme systemen zijn absoluut de toekomst'

Dennis van der Meij maakte lange tijd solar opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke markt en...

De elektrische auto kan gespreid over een langere periode laden.

'Bewonersgroepen kunnen helpen bij aanpak congestie laagspanningsnet'

De Actieagenda Netcongestie Laagspanningsnetten van het ministerie van Economische Zaken En Klimaat laat volgens Sible Schöne, adviseur bij...

Aanwijzingen volgens NEN 3140

Aanwijzingen volgens NEN 3140

Wat houden de verschillende aanwijzingen volgens de NEN 3140 Bedrijfsvoering van de elektrische installaties - laagspanning in?

'Stoere-mannen-machocultuur doorbreken'

'Stoere-mannen-machocultuur doorbreken'

Onderzoeken wijzen uit dat een divers personeelsbestand de bedrijfsprestaties verbetert. Een mix van mannen en vrouwen, jong en oud, mindervaliden,...