Deze nieuwe dimmers zijn gemaakt voor én door de installateur

Deze nieuwe dimmers zijn gemaakt voor én door de installateur

EcoDim introduceert de PRO line. Een update van de vier best verkochte modellen, uitsluitend via de elektrotechnische groothandels te verkrijgen. Met deze dimmers komt er een lijn op de markt met nóg betere specificaties. Speciaal ontwikkeld voor, maar ook samen met de e-installateur/monteur.

De PRO line is op basis van input van diverse installateurs door EcoDim ontwikkeld. Over het algemeen heeft de installateur een drukke agenda. Daarom is gebruiksgemak, kwaliteit én een (snelle) installatie zonder problemen van uiterst belang.

Met deze nieuwe dimmerreeks profiteert u van de kwaliteiten die u gewend bent, én kunt u rekenen op verbeterde eigenschappen die perfect aansluiten op de wens van de installateur.

De PRO line staat voor gebruiksgemak en kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door de hoge aansluitvermogens (0-700W), MIN en MAX afstellingen, vervangbare + extra zekeringen, geschiktheid voor alle merken afdekmateriaal en een kleine inbouwdiepte van slechts 23mm.

Daarnaast is de PRO line DEKRA gecertificeerd, heeft deze een garantie van 5 jaar en is deze gemaakt van gerecycled plastic. Verder zijn de dimmers RLC/fase aan- en afsnijding (m.u.v. de .04 PRO) en is de installatie altijd 2-draads uit te voeren zonder in te leveren op de dimkwaliteit of lichtstabiliteit.

Kortom, 4 nieuwe dimmers met krachtige specificaties, samen met installateurs ontwikkeld en alleen verkrijgbaar via de groothandel. Een primeur in de markt en een uitkomst voor installateur én groothandel.

De PRO line dimmers

De vier dimmers hebben elk een aantal unieke eigenschappen. Zo heeft u met de PRO line voor elke situatie de juiste dimmer. Onderstaand worden de dimmers uitgelicht.

ECO-DIM.02 PRO: De hardloper!

De ECO-DIM.02 PRO is een update van de onder installateurs zeer geliefde ECO-DIM.02. Het aansluitvermogen is verhoogd van 0-150W naar 0-250W LED. Daarnaast beschikt deze dimmer over een MIN en MAX afstelling. Hiermee zorgt u voor een optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit in het hoogste en laagste lichtniveau. Een andere grote verbetering is dat deze dimmer geschikt is voor zowel fase afsnijding als fase aansnijding (RLC). Tot slot heeft de ECO-DIM.02 PRO een vervangbare én extra zekering. Met deze dimmer zit u altijd goed!

ECO-DIM.03 PRO: Speciaal voor de grotere installaties

De ECO-DIM.03 PRO is de meest krachtige dimmer met een aansluitvermogen van 0-700W LED. Verder heeft de ECO-DIM.03 PRO een MIN en MAX afstelling, is het een RLC dimmer en heeft ook deze dimmer een vervangbare en extra zekering. Ideaal voor installaties met hogere vermogens of waarbij u met een grote hoeveelheid led lampen te maken hebt.

ECO-DIM.04 PRO: Dimmen hoeft niet duur te zijn

De ECO-DIM.04 PRO is de goedkoopste dimmer van de vier, maar is wel voorzien van alle basisbenodigdheden. De dimmer heeft een aansluitvermogen 0-200W LED. Daarnaast heeft deze dimmer een MIN afstelling en automatische MAX detectie.

ECO-DIM.05 PRO: Duo dimmer met wisselschakeling

De laatste dimmer van de PRO line is de ECO-DIM.05 PRO. Dit is een duo dimmer. Op deze dimmer sluit u 2 lichtgroepen aan van ieders 0-200W LED. Uniek aan deze dimmer is dat er een wisselschakeling mogelijk is per kanaal. Ook kunt u per kanaal de MIN en MAX afstellen. Deze dimmer is geschikt voor beide dimtechnieken (RLC). Voor de ECO-DIM.05 PRO is bijpassend duo afdekmateriaal leverbaar in de stijlen van alle A-merken.

Enkel verkrijgbaar bij de elektrotechnische groothandel

De PRO line wordt enkel verkocht aan de elektrotechnische groothandel en hiermee voldoet EcoDim aan de lang gekoesterde wens van de groothandel, maar ook van de installateur. Het (prijs)vergelijk met online partijen wordt hierdoor tot het minimum beperkt.

De vernieuwde ECO-DIM.02 en ECO-DIM.04 PRO zijn vanaf nu verkrijgbaar, de ECO-DIM.03 PRO en ECO-DIM.05 PRO worden verwacht in Q3 van dit jaar.

Dit artikel is gesponsord door EcoDim.