Installateurs kiezen voor Gira

Met een bedrijfsgeschiedenis die teruggaat tot 1905, is Gira nu een van de toonaangevende en bekendste aanbieders in de branche. In de ogen van klanten wordt het merk Gira tot op de dag van vandaag geassocieerd met schakelaars.
Delen:

Gira is zoveel meer dan een smart home-expert en KNX-partner. Om de naamsbekendheid, vooral bij klanten, te versterken, heeft het bedrijf zich daarom in 2020 geherpositioneerd met een vernieuwde merkidentiteit.

Red Dot Award 2020

Onder het motto ‘Wij zijn degenen met de Schakelaars. Maar ook zoveel meer’, profileert Gira zich in de markt als een sterke smarthome-aanbieder en wordt geëerd met de Red Dot Award 2020 voor het beste smarthome-merk.

Gira werkt al meer dan 90 jaar samen met Nederlandse installateurs. Waarom kiezen installateurs tot op de dag van vandaag voor dit bedrijf? Wat is hun ervaring met de producten en diensten? En waarom zouden zij Gira aanbevelen aan andere collega’s? We spraken met drie bedrijven en zij vertelden ons hun verhaal.

Interviews

Bob Hillebrand van Hillebrand Elektrotechniek is een zelfstandige elektricien uit Leiderdorp. Met meer dan 20 jaar ervaring in elektrische installatie voor renovatie- en nieuwbouwprojecten bedient hij zowel bedrijven als particulieren. In het interview vertelt hij over de verscheidenheid aan ontwerpen van Gira, de goede service met de technische hotline en zijn ervaring bij het bezoeken van de fabriek in Duitsland.

Jeroen Kramer

Jeroen Kramer van J.Kramer Elektrotechniek in Geldrop is eigenaar van een 20-koppig elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij installeren alles, van de verlichting tot het complete datasysteem en van de camera tot de brandbeveiliging, voornamelijk in hoogwaardigere woongebouwen. In zijn interview beschrijft hij de tienjarige samenwerking met Gira, de verschillende mogelijkheden in het assortiment en de opleidingsmogelijkheden voor zijn medewerkers.

Wim de Pruis

Wim de Pruis van Bakker Technisch Installatie Bureau is operationeel manager en stuurt 40 elektriciens aan in het bedrijf in Meppel. Bakker TIB houdt zich bezig met alles wat met elektriciteit te maken heeft. Van ‘gewone’ installaties tot data- en beveiligingsinstallaties, BIM, duurzaamheid en KNX-programmering. In zijn interview vertelt hij over de mogelijkheden in de Gira Smart Home systemen, het enthousiasme van de medewerkers voor de eenvoudige installatie en de voordelen van het Experience Center in Veenendaal.

Gira

Gira Experience Center

Op 600 vierkante meter biedt het moderne, 3 verdiepingen tellende gebouw onderdak aan kantoren, vergaderzalen, de technische ondersteuning voor klanten en ultramoderne trainingsfaciliteiten. Het hart van de vestiging is echter het eerste Gira Experience Center ter wereld, dat de gehele begane grond beslaat. Vanaf september 2019 staat het open voor bezoeken van installateurs, groothandel en architectuur.

“Ons Experience Center is veel meer dan alleen een conventionele showroom.” De directie van Gira Nederland BV, Hans Flier en Jacob de Muijnck, zijn het met elkaar eens. In een modelwoning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer demonstreert Gira de mogelijkheden van de toepassing van innovatieve technologieën in gebouwbesturing.

Wilt u meer weten over Gira, het assortiment en de service? Maak dan een afspraak in het Experience Center of met de salesforce in uw regio op uw locatie.

Dit artikel is gesponsord door Gira.

Dit vind je misschien ook interessant